Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Διπλό με τον Α.Ο. Μιδέας

Εξαιρετικός ο Φείδωνας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Α.Ο. Μιδέας, αφού κατάφερε να επικρατήσει 3-4, αγωνιζόμενος σε ολόκληρο το 2ο ημίχρονο με 10 παίκτες.

Στο 1ο ημίχρονο προηγήθηκε με 3-0 έπειτα από δύο εξαιρετικά γκόλ του Κουτσονικολή (ο οποίος προπονείται σε μεγάλη ομάδα της Ρόδου) και μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του αργηγού Ευαγγελόπουλου. Στο 2ο ημίχρονο σύνεχισε τα εξαιρετικά τελειώματα ο Κουτσονικολής, σημειώνοντας το 4ο γκόλ. Εξαιτίας της αριθμητικής υπεροχής του Α.Ο. Μιδέας κατάφεραν να μειώσουν το σκορ σε 3-4.

Ο Φείδωνας είχε πολλές σημαντικές απούσιες στο χώρο της άμυνας (Ορέστης Αποστολόπουλος, Αρματάς, Κονοσίδης, Ραμαλίου, Δεληδημητρίου, Πέζας, Κατσουλόπουλος). Πολύ καλή εμφάνιση του Διαμαντή στο δεξί άκρο της άμυνας (ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στα 2 επόμενα παιχνίδια), των δύο αμυντικών χαφ Σκούφη και Αναγνωστόπουλου με πολλή δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι, του Αργυρόπουλου σε νέο ρόλο λίμπερο πίσω απο τα δύο αμυντικά χαφ, του εξαιρετικού Αιμίλιου Αποστολόπουλου κάτω από τα δοκάρια και των δύο επιθετικών χαφ Χρήστου Μποζιονέλου και Μαυρίδη με αρκετό δημιουργικό παιχνίδι.

Ο έμπειρος Δημοσθένης Τσάμης, με τη βοήθεια του Ορέστη Αποστολόπουλου και Φώτη Μαυρίδη, βρήκε έπειτα από πολλές δοκιμές στα προηγούμενα παιχνίδια το ιδανικό στήσιμο της ομάδας. Μάλιστα, για να δοκιμάσει αρκετά σχέδια για τα δύο επόμενα δύσκολα παιχνίδια με Αριστέα και Ίναχο, προτίμησε να μείνει στον πάγκο δίνοντας συνεχώς οδηγίες στη διάρκεια ολόκληρου του 1ου ημιχρόνου. Πέρασε ως αλλαγή στο 2ο ημίχρονο (αφήνοντας στο πόδι του Κονομάρα, Κουτάλη και Ορέστη Αποστολόπουλο) ξεκινώντας ως αριστερό μπακ λόγω 2ης κίτρινης κάρτας του Δημητρόπουλου, έπειτα ως αμυντικό χαφ και τέλος σε ελεύθερο ρόλο στις δύο πλευρές της επίθεσης δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκόλ (όπως το 4ο του Κουτσονικολή).

Την πρώτη εμφάνιση στο πρωτάθλημα έκανε και ο τερματοφύλακας Ιωάννης Μποζιονέλος, έπειτα από ένα μήνα απουσίας για προετοιμασία στην Αμερική, ο οποίος μπορεί να υπολογίζεται και ως αμυντικός, αφού έχει παίξει και τις 2 θέσεις στο πρωτάθλημα της Ξάνθης. Θετική η συμμετοχή του ανέτοιμου (λόγω τραυματισμού) Μπούνου στο δεξί άκρο της άμυνας.

Για άλλη μία φορά κέρδισε την παράσταση η κάκιστη διαιτησία. Ο διαιτητής υπήρξε αρκετά προκλητικός προς τους παίκτες, παριστάνοντας τον άρχοντα του γηπέδου, ενώ οι δύο επόπτες έδειξαν να αγνοούν παντελώς το παθητικό οφσάιντ.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Φείδωνας θα ακολουθήσει αυτή την εβδομάδα εντατικό πρόγραμμα προπόνησης με τον Αλέκο Καρατζούλη στον Αργέα, υπό την καθοδήγηση του Τσάμη, ώστε να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Αριστέα, που πλέον απέχει μόλις 1 βαθμό στην κατάταξη της βαθμολογίας.

3 σχόλια:

dimis konomaras είπε...

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΑΣ BLOG

dimis konomaras είπε...

Ο ΝΕΑΡΟΣ ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΘΩΜΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΕΙΔΩΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ Η ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΤΕΛΕΝΤΟΥ ΜΕ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΑΠΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

dimis είπε...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ-ΑΡΓΕΑ-ΦΕΙΔΩΝΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΟ ΜΙΔΕΑΣ, ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΤΑΛΗ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΟΜΑΔΩΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΠΑΛΕΣ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΛΑΓΙΟΣ ΜΠΑΚ-ΧΑΦ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.