Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

Καταγγελία της κάκιστης διαιτησίας του αγώνα Αργοναύτης - Αργέας

Δημοσιεύουμε την καταγγελία του προέδρου του Αργέα κατά του διαιτητή Μανούχου Ευάγγελου για το παιχνίδι Αργονάυτη - Αργέα.

Προτού δημοσιεύσουμε την ανακοίνωση, ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ την προκλητική διαιτησία του Μανούχου Παναγιώτη κατά του Φείδωνα στο παιχνίδι με τον Αχλαδόκαμπο, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό δύο παικτών του Φείδονα: υπέστη ελαφρύ κάταγμα στη δεξιά κλείδα ο Ορέστης Αποστολόπουλος και διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο ο Ευαγγελόπουλος Ηλίας. Ήταν σοβαρές απώλειες για τη συνέχεια του Φείδωνα στο πρωτάθλημα, αλλά το πιο σημαντικό ήταν πως επέτρεψε ο διαιτητής να βλαφθεί η υγεία των παικτών.

Προχωρούμε στη δημοσίευση:

ΚΥΡΙΟΙ,
ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΜΑΝΟΥΧΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ,ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΓΩΝΑ.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:
1. ΣΤΟ 17ο ΛΕΠΤΟ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΙΣΟΥΦΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΕΔΕΧΘΗ ΚΛΩΤΣΙΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΧΙΛΕΙΟ ΤΕΝΟΝΤΑ,ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΤΟ ΠΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ,ΜΕ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΡΓΕΑ ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΤΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΠΕΝΑΛΤΥ, ΑΠΗΝΤΗΣΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ "ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ".
2. ΣΤΟ 28ο ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΟΝΟΜΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΡΟΣΥΡΤΟ ΕΠΙΦΩΝΗΜΑ "ΕΕΕΕΕΕΕΕ" ΤΟΝ ΑΠΕΒΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.
3. ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2 ΛΕΠΤΩΝ ΑΠΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ ΑΣΗΜΑΚΗ ΜΕ ΔΥΟ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ, ΔΙΕΚΡΙΝΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΝ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΕΡΜΑ, ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΡΙΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ.
4. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΕΡΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΤΥΧΕ Η ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΛΑΓΙΟΥ ΑΟΥΤ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΥΟ ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ.
5. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ, Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΑΛΗΣ,ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΑΓΩΝΑ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΘΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ,ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ "ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΑΙΞΕΣ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΟΤΑ, ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ" Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΚΙΝΗΘΗ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΤΑΛΗΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΑ.
5. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΘ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΟ ΣΕ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΘΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΑΓΩΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

ΜΕ ΤΙΜΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Α/Α

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΑΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: