Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

Στο τέλος θα στεφθεί νικητής


Αρχικά, θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους αναγνώστες μας, που δεν καταφέραμε να ενημερώσουμε για την προηγούμενη αγωνιστική, λόγω τεχνικών δυσκολιών.

Συνοπτικά, λοιπόν, θα αναφέρουμε ότι την προηγούμενη αγωνιστική, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Άργους που έληξε ισόπαλο 1-1, ο Φείδωνας έδειξε ανασυγκροτημένος, ανανεωμένος, με σαφείς στόχους, έξυπνη τακτική, καλή διάθεση και απέδειξε ότι μπορεί να εξέλθει από την κρίση στην οποία είχε περιπέσει.

Σήμερα, όμως, βγήκε για τα καλά από την κρίση και πέρασε στην αντεπίθεση. Το πρώτο μισάωρο ο Φείδωνας έπαιξε ονειρική μπάλα, κατά κοινή ομολογία όλων των φιλάθλων. Δυστυχώς, κατάφερε να πετύχει μονάχα ένα γκολ σε μία φάση που ... "χάθηκε το τόπι". Τσάμης, Κουτσονικολής και Μαυρίδης έκρυψαν τη μπάλα από τους παίκτες του Απόλλωνα, οι οποίοι έμειναν σαστισμένοι να κοιτάζουν τη μπάλα να κυλάει στα δίχτυα. Τα μαγικά με τη μπάλα συνέχισαν από τα πόδια των κεντρικών Αργυρόπουλου και Αναγνωστόπουλου, καθώς και των ακραίων χαφ Δημητρόπουλου και Σκούφη. Ο Πέζας συγκαταλέγεται στα καλύτερα αριστερά μπακ του πρωταθλήματος, ο Ορέστης Αποστολόπουλος και ο Ευαγγελόπουλος έσβησαν κάθε επιθετική ενέργεια των αντιπάλων. Ο Αιμίλιος Αποστόλόπουλος ήταν κυρίαρχος κάτω από τα δοκάρια του. Ο Διαμαντής πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο στο δεξί άκρο της άμυνας και έδωσε ανάσες στους συμπαίκτες του, αλλά και εξαιρετικές μπαλιές στην αντεπίθεση.

Οι χαμένες ευκαιρίες του Φείδωνα και στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ήταν αμέτρητες. Μόνο ο Τσάμης πέτυχε πέντε!!! φορές το δοκάρι των αντιπάλων. Σε μία μονάχα αδράνεια των παικτών του Φείδωνα, ο ανύπαρκτος Απόλλωνας πέτυχε με κεφαλιά την ισοφάριση.

Λυπούμαστε ιδιαίτερα που αναγκαζόμαστε να αναθεωρήσουμε την άποψη που είχαμε εκφράσει παλαιότερα για τον διαιτητή του αγώνα. Πέρα από το γεγονός ότι υπεστήριζε προκλητικά τον Απόλλωνα, ήταν επικίνδυνος, διότι δεν προστάτευσε τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Είναι λυπηρό οι διαιτητές να αγνοούν το ρόλο τους και οι επόπτες μονίμως να είναι αφηρημένοι. Έχουν τη νοοτροπία τεμπέλη - διεφθαρμένου δημοσίου υπαλλήλου, διότι γνωρίζουν ότι θα πληρωθούν σε κάθε περίπτωση.

Θέλουμε να εκφράσουμε την απέχθειά μας για το δύσοσμο παρασκήνιο με τους παράγοντες του Απόλλωνα, που υποσκάπτουν τον ευγενή αθλητισμό, τη δίκαιη και φιλότιμη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, καθώς δε διστάζουν να ευνοήσουν με κάθε μέσο την ομάδα τους, ώστε να επωφεληθούν δημοσιότητα, χάριν προσωπικών φιλοδοξιών. Πραγματικά, ντροπή και αίσχος!

Τέλος, οι παίκτες του Φείδωνα αισθάνθηκαν την ανάγκη να αφιερώσουν την προσπάθεια που καταβάλλουν για τα νεαρά παιδιά της ομάδας στον Αλέξη Γρηγορόπουλο, έφηβο που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από την κρατική καταστολή.

2 σχόλια:

ΑΝΤΡΕΑΣ ΤΣΙΑΚΟΣ είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ
ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ
ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑς ΑΓΑΠΟΥΝ
ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!

ΕΛΑ ΡΕ ΦΕΙΔΩΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ρε μαγκες.