Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

Τίποτα δεν τους σταματά...οε οε πρωτάθλημα!

Τίποτα δεν σταμάτησε το Φείδωνα, που σημείωσε νίκη θρίαμβο 1-2 στην καυτή έδρα του Ινάχου, καθώς παρέμεινε αήττητος για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική και έθεσε πλέον τις βάσεις για την πολυπόθητη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος για καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο. Παρ' όλα αυτά οι παίκτες του Φείδωνα δίδαξαν μπάλα, ξεσηκώνοντας τους φιλάθλους που ακολούθησαν την αποστολή.

Ο Ίναχος ήταν μέτριος καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, μάρκαρε αντιαθλητικά, συμπεριφερόταν πλήρως αντιαγωνιστικά και έφτασε στο σημείο να απειλήσει τον διαιτητή (με γενική σύρραξη ανεγκέφαλων παικτών και οπαδών του) όταν αυτός σωστά επέδειξε την κόκκινη κάρτα σε παίκτη του Ινάχου που χειροδίκησε σε συμπαίκτη του!

Αντίθετα, ο Φείδωνας απέδειξε την προσήλωσή του στο σωστό και ευγενές ποδόσφαιρο, εφαρμόζοντας έξυπνη τακτική, επιδεικνύοντας υπομονή και επιμονή. Παρουσίασε αδυναμία στα τελειώματα των φάσεων, χάνοντας την ευκαιρία να διευρύνει τη διαφορά των τερμάτων. Αναμένεται, λοιπόν, να δοθεί η δέουσα προσοχή στις προσεχείς προπονήσεις ως προς την αποτελεσματικότητα της επίθεσης, ώστε να μην αποτελέσει κίνδυνο απώλειας βαθμών.

Η άμυνα ήταν σταθερή με τον Ορέστη Αποστολόπουλο να σβήνει τον επιθετικό του Ινάχου και τον Ευαγγελόπουλο να καθαρίζει όλες τις φάσεις.
Ο Αιμίλιος Αποστολόπουλος αποσόβησε κάθε κίνδυνο, κυριαρχώντας κάτω από τα δοκάρια του.
Οι δύο μπακ Διαμαντής και Πέζας πήγαν εξαιρετικά στα αμυντικά τους καθήκοντα, αλλά και στην ανάπτυξη της ομάδας.
Οι κεντρικοί χαφ Αναγνωστόπουλος και Αργυρόπουλος έκαναν πολύ δουλειά στο χώρο του κέντρου, εξουδετερώνοντας παίκτες κλειδιά του Ινάχου, και ο Αργυρόπουλος σημείωσε το πρώτο τέρμα του παιχνιδιού και το τέταρτο προσωπικό του γκολ, φιγουράροντας στους πρώτους σκόρερ του ομίλου.
Οι επιθετικοί χαφ Σκούφης, Χρήστος Μποζιονέλος και Μαυρίδης συνεργάστηκαν άψογα, ενώ ο Μαυρίδης, έπειτα από προσωπική ενέργεια - επέλαση, σημείωσε το δεύτερο τέρμα της ομάδας.
Ο Τσάμης χόρεψε τους αμυντικούς του Ινάχου και φλέρταρε με το γκόλ, χωρίς τελικά να του κάνει το χατίρι η μπάλα.
Οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγή Δημητρόπουλος, Ραμαλίου και Γιάννης Μποζιονέλος έπαιξαν κομβικό ρόλο στην καλή λειτουργία της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο.

Από τα νέα παιδιά του Φείδωνα αξίζει να επισημανθεί η πολλή καλή απόδοση του Πέζα, η αλματώδης βελτίωση του Σκούφη και η υψηλή τεχνική κατάρτιση του Δημητρόπουλου.

Στο επόμενο παιχνίδι αναμένετε να ξεκινήσουν στη βασική εντεκάδα ο Γιάννης Μποζιονέλος και ο Δημητρόπουλος. Σκοπός της ομάδας είναι να χρησιμοποιούνται οι πιο φορμαρισμένοι παίκτες και κυρίως τα νέα παιδιά. Οι πληροφορίες λένε ότι θα ενσωματωθεί άμεσα και ο νεαρός Μπούνος στα πλάνα του προπονητικού team. Επίσης, το επόμενο διάστημα θα ενισχυθεί το έμψυχο δυναμικό του Φείδωνα με τρεις νέους παίκτες. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν προσεχώς σε αποκλειστικότητα από το ιστολόγιο των Φίλων του Φείδωνα, πριν την επίσημη παρουσίαση των παικτών από τη διοίκηση.

Πάμε, λοιπόν, όλοι μαζί με το Φείδωνα στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τους Μύλους, συνδράμοντας ενεργά στους στόχους της ομάδας για την κατάκτηση του τίτλου.

2 σχόλια:

STRATOS DIAMANTIS είπε...

FORZA FEIDON OLE!!!!

ΑΝΤΡΕΑΣ ΤΣΙΑΚΟΣ είπε...

Φειδωναρα
παμε γερα για πρωταθλημα!
εμεις οι οπαδοι σου μια ζωη μαζι σου!!
φειδωνα ζουμε στην α' να σε δουμε