Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

Εγκαίνια του ιστολογίου ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΦΕΙΔΩΝΑ

Το ιστολόγιο των φίλων του ποδοσφαιρικού σωματείου "ΦΕΙΔΩΝ" είναι γεγονός!

Εδώ μπορούν να ενημερώνονται οι παίκτες και οι φίλαθλοι της ομάδας για τις προπονήσεις, τους αγώνες (πού και πότε), τα αποτελέσματα και το παρασκήνιο. Επίσης, θα είναι δυνάτη η επικοινωνία μεταξύ των παικτών, των φίλων αλλά και των αντιπάλων στα σχόλια κάθε ανάρτησης. Όλες οι ανακοινώσεις θα αναρτώνται εως τις 10:00 μμ της προηγουμένης ημέρας του ανακοινωθέντος συμβάντος (π.χ. αν η ομάδα έχει προπόνηση Τετάρτη βράδυ, η ανακοίνωση θα έχει αναρτηθεί το πολύ εως τις 10:00 μμ την Τρίτη).

Όσο ο δήμος του Άργους αδυνατεί να παράσχει γήπεδο στο Φείδωνα, και το σωματείο μας εξαρτάται από την ελεημοσύνη των ιδιωτικών γηπέδων, δεν θα είναι εφικτή η κατάρτιση εβδομαδιαίου προγράμματος. Για το λόγο αυτό, χρίζεται απαραίτητη η συχνή επίσκεψη του ιστολογίου.

Από τούδε και στο εξής, όλοι οι παίκτες μπορούν να ενημερώνουν μέσα από αυτό το ιστολόγιο για πιθανή τους απουσία σε προπόνηση ή αγώνα της ομάδας. Ο τρόπος με τον οποίο θα ενημερώνουν είναι μέσω των σχολίων που μπορούν να γράφουν στην ανάρτηση η οποία θα ενημερώνει για την προπόνηση ή τον αγώνα που πρόκειται να απουσιάσουν (π.χ. αν πρόκειται να απουσιάσω απο τον αγώνα της Κυριακής 2 Νοεμβρίου, πρέπει να βρώ την ανάρτηση που θα ενημερώνει για τον αγώνα της Κυριακής 2 Νοεμβρίου και να γράψω στα σχόλια ότι εγώ ο τάδε θα απουσιάσω).

Δεν υπάρχουν σχόλια: